La brutalitat de l’estat espanyol impulsa un front ampli contra la repressió

La brutalitat de l’estat espanyol impulsa un front ampli contra la repressió

JxCat, ERC, la CUP i els comuns fan pinya contra la repressió en un ple que evidencia un bloc del 155 tocat.

No hi va haver investidura de Jordi Turull. Era a la presó el dia que s’havia de fer la segona ronda de votació del ple d’investidura. Dos dies abans era allà mateix oferint diàleg a l’estat espanyol, però aquest estat l’ha acabat empresonant, a ell i a quatre diputats més, i ha forçat un nou exili, el de Marta Rovira. En canvi, hi havia els familiars de Turull, i d’altres presos polítics, a la tribuna de convidats del parlament. I van ser homenatjats amb una llarga ovació per part de tots els diputats, dempeus, de Junts per Catalunya, ERC, la CUP i Catalunya En Comú.

Article complet a VilaWeb